Termeni si conditii

www.synchronize.ro

SYNCHRONIZE COMMUNICATION SRL este operator de date cu caracter personal, inregistrat in R.G.E.P.D.C.P. cu numarul 36957/13.11.2015.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Agentia Synchronize Family (SC Synchronize Communication SRL) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este acela de a va oferi servicii de recrutare si plasare a fortei de munca.

Nu sunteti obligat in niciun mod sa furnizati datele solicitate in formularul de inscriere, completarea acestuia ramanand la alegerea dvs. Refuzul dvs. insa, de a ne furniza datele solicitate, ne pune in imposibilitatea realizarii unei colaborari cu dvs., in privinta furnizarii de servcii de recrutare si plasare de personal.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor stabilite contractual, cu acordul dvs. expres. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Agentiei Synchronize Family din Str. Constantin Sandu Aldea, Nr. 96, Sector 1 012065, Bucuresti sau la adresa de e-mail office@synchronize.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei

In cazul în care în termen de 15 zile de la înaintarea cererii către operator, nu primiti un raspuns scris la solicitarea dumneavoastra (cu exceptia cazurilor in care o intarziere ar cauza un prejudiciu iminent si ireparabil), va puteti indrepta cu o plangere scrisa, datata si semnată către:

Autoritatea Nationala de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal
Adresa : B-dul Magheru nr. 28-10, sector 1, Bucuresti, Romania.
e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
tel: +40.318.059.211;
fax: +40.318.059.602;
Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de internet: www.dataprotection.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Va multumin!

S.C. SYNCHRONIZE COMMUNICATION S.R.L.